19.10.09

Suolakuraa ja kiirettä

Mnoniin, nastarenkaita vaihdellaan alle, suolakura lentää ja hirvet kävelee tiestölle. Syksy alkaa painaa todenteolla päälle.

Aamulla kouluun ajellessa ei seinäjoentiellä vielä uudet kaksinumeroiset kyltit häirinneet autoilijoiden takaraivoon pinttynyttä satasenlätkää. Iltapäivällä olikin toinen ääni kellossa, sitä meinasi kokoajan jäädä jalkoihin kun ajelin sen 83-85km/h mitä uudet lätkät velvoittavat. Takaa pukkasi letkaa ohi useampaan kertaan muutaman kymmenen kilometrin matkalla. Onko ihmisillä vanha aikataulu uusilla rajoituksilla, vai onko tämä nyt sitä tottelematonta liikennekulttuuria, josta taannoin mediassa kohistiin.

2 kommenttia:

  1. Kaksi parasta keinoa kettuilla kanssa-autoilijoille: 1: menet ruuhka-aikana ajelemaan Huhtalantielle sitä säädettyä viittäkymppiä ja 2: jatkat nopeusrajoitusten noudattamista käännyttyäsi Huhtalantieltä Jalasjärvelle päin :D Takuu-hubaa, ja kohta takapeilissäsi lukee kissinkorkuusilla kirjaamilla "scania" tai jtn vast.

    VastaaPoista
  2. Totta ja siihen pyritään :D Eivaan pakko se on painaa kaasua kun rekka lykkää... Ei siinä viitsi jäädä tuleen makaamaan.

    VastaaPoista