9.2.10

MOT: Maahanmuuton hinta

Käsken teidän katsoa kyseisen ohjelman TÄSTÄ. Ei ole paha nakki, kesto alle puoli tuntia. Ohjelma valottaa hienosti meidän maamme leväperäisen avointa maahanmuuttopolitiikkaa ja maahanmuuttajille maksettavien etuuksien määrää. Tutkimatta jää kuitenkin koko oheis "toiminnan" kuten kotoutuksen ja kaiken byrokratian kustannukset. Ohjelma käsikirjoitus löytyy TÄSTÄ.

Astrid Thors änkyttää perustelunsa kiperiin kysymyksiin, ei kovin vakuuttavaa, kyseinen ministeri kyllä varmasti ajaa maahanmuuttajien asiaa, mutta ajaako hän Suomen valtion asiaa, se onkin toinen juttu. Suomi maksaa jopa peheiden yhdistämisestä koituvat matkakustannukset, tämän vuoden miljoonan budjettia joudutaan laajentamaan, kuinkas muuten. Mehän tarvitsemme näitä 15 henkisiä "lapsiperheitä" tänne estämään maamme tulevan massiivisen työvoimapulan kehittymisen, ongelma vain on se että 80-90% näistä on luku ja kirjoitustaidottomia.
"Ruotsissa ilmestyneessä kirjassa laskettiin, että siellä maahanmuuton kustannukset syövät jo 22 prosenttia maan koko verokertymästä. Ruotsilla on Euroopan toiseksi suurin maahanmuuttajaosuus väestössään ja kirjassa maahanmuuton arvioitiin nostaneen maan verorasitusta viidellä prosenttiyksiköllä."
Tämäkö meilläkin on edessä?

1 kommentti:

  1. Sinne ne meidän vero rahat menee. ei hyvä ei..

    VastaaPoista