17.12.09

Faktoja blogista ja sen kirjoittajasta

Kuka tätä blogia lukee?
Muutama tuttu ja satunnainen ohikulkija, keskimäärin noin 5 lukijaa päivässä. Tämä ei sinällään ole yllätys, blogihan sisältää tätä nykyä oikeastaan pelkkää metatietoa. Voisin kirjoittaa kunnon artikkeleja muutamista aiheista, mutta siihen ryhdyn vasta sitten kun minulla on aikaa ja intoa tehdä se kunnolla.

Miksi kirjoitan blogia?
Huvikseni ja ajankulukseni. Osittain se johtuu myös turhautumisesta sen suhteen että tuttavapiiristä ei tunnu löytyvän pahemmin juttukumppania. Tuntuu että harvaa kiinnostaa muu, kuin oma perse ja aluvanteet (Karrikoidusti yksinkertaistaen.). Huudan siis tuuleen, olenkohan järkevä?

Ketä kiinnostaa juuri tämä postaus?
Lähinnä itseäni. Vai kuinka?

Luuletko osaavasi kirjoittaa "hyvin"?
En elättele moisia luuloja. Ylipäätään suurin osa täällä olevasta tekstistä on tietyssä valossa esiin tuotuja muiden kirjoituksia omilla näkökulmillani ja mielipiteilläni höystettynä. Yritän suurimmaksi osaksi vältellä paskanjauhantaa?

Uskotko jumalaan?
Jumal-usko on sattumanpalvontaa. Minä en jumalaa tarvitse, eikä jumala minua. Mutta toisin kuin monilla ateisteilla, minulla ei sinällään ole mitään uskontoja ja uskoa vastaan, se riippuu siitä miten uskonnon mukanaan tuomat arvot ja moraali ilmenevät. Olen siis liberaali ateisti.

Otatko viinaa?
En juurikaan humaltuakseni. Hauskaa puuhaa, mutta kantaako se hedelmää pidemmän päälle? Olenko viinin tissuttelija? Ei, enpä taida olla, en silti ole absolutistikaan.

Oletko IRL suupaltti?
En todellakaan. Enimmäkseen kuulostelen ja hekottelen yksikseni nurkassa. Puhelen harvemmin asian vierestä kovin innokkaasti, sillä silloin ilmassa on katastrofin aineksia sosiaalisessa mielessä, varsinkin ensikertalaisten seurassa.

Onko minulla huumorintajua?
On. Se tuskin aukeaa joten en sitä pahemmin viljele. Intissäkin kesti 9kk ennen kuin ihoreaktio meni muilta ohi (Vai menikö?). En silti pahemmin ylenkatso muidenkaan huumorintajua tai tajuttomuutta.

Mitä pyydän blogin lukijoilta?
Oman aikanne puitteissa suosittelen tutustumaan sivustoihin ja blogeihin joihin täällä ja profiilissani linkitetään. Ja ylipäätään, tutustukaa asioihin ja muodostakaa mielipiteitä muustakin, kuin oman navan ympärystästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti