7.12.09

Itsenäisyyspäivän ihqubileet

Minulla ei varsinaisesti ole mitään linnanjuhlia vastaan, vaikka joka vuosi osa kansasta jaksaa itkeä siitä, miten rikkaat törsäävät. Nämä inisijät saisivat mielestäni käväistä nauttimassa kommunismin ihanuutta jossain päin maailmaa. Tehdään valtiorahoilla paljon paljon turhempiakin asioita.

En kyseisten bileiden televisiointia kovin tarkasti seurannut, mutta toisestakin huoneesta käsin ja puolella korvalla en voinut välttyä huomaamasta aika rajua tyylin muutosta viime vuosista. Pitääkö linnanjuhlistakin parhaansa mukaan pyrkiä tekemään tositeeveetä, jossa julkuilta kysellään tyhmiä kysymyksiä ja ollaan ihan hemmetin teko-pirteitä? Kuuluuko itsenäisyyspäivän "arvolle" ja muistolle esittää linnanjuhlissa jotain hemmetin imitaattoripelleilyä? Politiikassa näkyvyys on nykyään kaiken a&o, poliitikkojenko ehdoillako tämä sirkus on kehitelty, vai kuka sen on ideoinut?

Jos minulta kysytään, niin ei näin. Olenko kalkkis vaiko muuten vain kaavoihin kangistunut? Vai onko tässä muidenkin mielestä jotain mätää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti