12.11.09

Anne Holmlund, miksi?

Tällä kertaa Keronen TUO ILMI humanitaarisen maahanmuuton järjettömyyden lyhyesti ja ytimekkäästi. Asia on varsin hyvin tiedostettu niissä piireissä joita kiinnostaa pätkääkään yhteiskunnalliset asiat. Herätkää pahvit! Tällä asialla on ja tulee olemaan merkitystä myös nukkuvien puolueen jäsenille. Kaikki te joita kiinnostaa tarkemmin mistä tässä on kyse ja haluatte lisää dataa, dataa löydätte TÄSTÄ.

Takaisin otsikkoon: Ei ole todellakaan yhdentekevää miksi ministerimme mielipide on tämä:
"Turvapaikanhakijoiden määrä on viime vuosina noussut voimakkaasti ja turvapaikkahakemusten käsittelyajat ovat pidentyneet. Turvallisuusviranomaisten kannalta keskeinen haaste on maahanmuuttovastaisuuden vähentäminen ja rasismirikosten ennaltaehkäisy."
Jos kyseessä on naiivi "kukkahattutäti politiikka", eli maailman parannus henkilökohtaisen emotionaalisesti värittyneen mielipiteen ja uskon vuoksi, sen voi kiteyttää tyhmyydeksi. Jos kyseessä on TÄMÄ, kyseessä on ehdottomasti tilanne jossa Holmlundin asema täytyy kyseenalaistaa.

Voihan olla myös niin, että kyseessä on edellisten sekoitus. Usko omaan asiaansa takaa usein koskemattomuuden itsekritiikkiä kohtaan. Tullaan immuuneiksi oman ja muiden järjen äänen kritiikille. Pääseekö maassamme poliittisille johtopaikoille olemalla esillä, olemalla omanarvontuntoinen ja korottamalla aina omaa sanomaansa? Onko voittaja se joka pitää suurinta meteliä itsestään ollen kuitenkin neutraalin asiallinen? Tämä järjestelmä johtaa siihen, että kaikki eivät halua maksaa sitä hintaa jonka poliittiseen peliin ryhtyminen edellyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti