9.11.09

Vaikuttamisen vaikeus

Halla-ahon uusimmasta tekstistä poimittua:
"En ole vähään aikaan osallistunut "maahanmuuttokeskusteluun". Tämä johtuu pääasiassa kyllästymisestä siihen, että vaikka "maahanmuuttokeskustelu" käy koko ajan kuumempana, se on yhä enenevässä määrin metakeskustelua keskustelusta ja keskustelijoista, ei maahanmuutosta."
Miksi maahanmuutto keskittyy enenemässä määrin metakeskusteluun? HOMMA "yhteisöllä" on varsin paljon kuulijoita/osallistujia ja heitä, jotka passiivisesti ovat sitä mieltä että meillä on propleema, on paljon. Asiaan on esitetty konkreettisia ja korrekteja toimintamalleja kuten tämä 1 ja tämä 2. Keskustelu ei todellakaan ole ollut pelkkää loanheittoa. Miksi siis keskustelu on metapainotteista?

Syy taitaa olla se että meillä "kriittisillä" ei ole vaikutusmahdollisuuksia, ei juuri minkäänlaisia (lainsäädäntöön). Päättäjät ovat ja pysyvät kannassaan. Media on ottanut oman korrektin suvaitsevaisen linjansa, se ei anna ääntä "kriittisille". Tehdään erilaisia tutkimuksia joiden kysymysasettelu ei mahdollista oikeaa mielipiteenilmaisua, rasistiseksi leimataan milloin minkäkinlainen käytös. Siitä miten media on kantansa valinnut ja sitä edustaa, voi lukea lisää samaisesta tekstistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti